سیمکا

سیمکا

فروشگاه اینترنتی Simka
سیمکا

سیمکا

فروشگاه اینترنتی Simka

پاورپوینت آموزش درس بیست و یکم مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی .

پاورپوینت آموزش درس بیست و یکم مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی

پاورپوینت آموزش درس بیست و یکم کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی ( تقویم ) ، تشکیل شده از 23 اسلاید گوناگون، جهت تدریس در کلاس هوشمند توسط معلم کلاس چهارم طراحی شده است.


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم5659 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیعمومی و آزاد

توضیحات کامل

پاورپوینت آموزش درس بیست و یکم کتاب مطالعات اجتماعی پایه چهارم ابتدایی ( تقویم ) ، تشکیل شده از 23 اسلاید گوناگون، جهت تدریس در کلاس هوشمند توسط معلم کلاس چهارم  طراحی شده است.

تهیه این فایل آموزشی برای مرور درس در منزل توسط دانش آموزان و همچنین کسب آمادگی لازم قبل از تدریس برای همکاران محترم توصیه می گردد . 

متن ها و آموزش های ارائه شده در این پاورپوینت کاملاً با متن درس 21 کتاب مطالعات اجتماعی کلاس چهارم ابتدایی مطابقت دارد.

دانش آموزان عزیز با مشاهده این محتوای آموزشی با مفاهیمی مانند : فصل ها ، روز جمعه ، تقویم و تعطیلات رسمی آشنا می شوند.

این پاورپوینت شامل سئوالات متن همراه با جواب آن نیز می باشد .

تصاویری از محیط این پاورپوینت :

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

پاورپوینت بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی .

پاورپوینت بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی

پاورپوینت بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی در 38 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


مشخصات فایل

تعداد صفحات38
حجم4286 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت


توضیحات کامل

پاورپوینت بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی در 38 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت  pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی


فهرست مطالب

مقدمه

شیوع بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی

معیارهای DSM-5 برای بیماری پانیک

علل بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی

نظریه‌های روانشناختی درباره بیماری پانیک

نمونه‌ای از سوالات ASI-R

درمان بیماری پانیک


بخشی از متن

مقدمه

همانطور که از نامش پیداست، بیماری پانیک یا اختلال وحشت زدگی (panic disorder ) یعنی حملات مکرر وحشت یا اضطراب. این حملات با بعضی نشانه های فیزیکی همراه هستند، از جمله تپش قلب، تنفس سریع، سرگیجه، تعریق زیاد، تهوع، و لرزش. علاوه بر آن، ممکن است فرد به شدت رعب و دی پرسونالیزیشین احساس کند. (مسخ شخصیت حالتی است که در آن فرد احساس می‌کند “خودش نیست”، اعمال خود را از نگاه فرد دیگری تماشا می‌کند و هیچ کنترلی روی شرایط محیطی ندارد).

اکثر مردم، در زندگی خود، حداقل یک بار به حمله پانیک دچار می‌شوند، اما اختلال وحشت زدگی زمانی تشخیص  گذاری می‌شود که حملات پنیک به طور دایم و غیر منتظره روی بدهند و تا یک ماه بعد، احتمال روی دادن دوباره آنها وجود داشته باشد. حملات پنیک برای بعضی افراد غیر قابل پیش بینی هستند ولی ممکن است برای دیگران با موقعیت‌ها یا رویدادهای خاص (مثلاً، سوار اتوبوس یا مترو شدن) تداعی شود.

بیماری پانیک با تعدادی ترس و نگرانی که در فرد ایجاد می‌شود مرتبط است، از جمله: ترس از این که مبادا حملات وحشت زدگی علت‌های پزشکی حاد داشته باشند (مثلاً، بیماری قلبی، صرع)، هر چند آزمایش‌های پزشکی مکرر نشان می‌دهند که هیچ مشکل پزشکی وجود ندارد. بعضی دیگر فکر می‌کنند که در حال از دست دادن کنترل بر زندگی خود یا در حال دیوانه شدن هستند.

کسانی که از این اختلال رنج می‌برند، در رفتار و زندگی خود تغییرات عمده‌ای به وجود می‌آورند. برای مثال، همیشه اطمینان حاصل می‌کنند که محلی “امن” در دسترس است تا در صورت روی دادن حمله وحشت زدگی بتوانند به آنجا پناه ببرند و این موضوع باعث می‌شود که آنها از موقعیت‌های اجتماعی (تماس با دیگران) دور شوند و حتی شغل خود را ترک کنند. نگرانی درباره حملات آینده، اغلب رفتارهای اجتنابی ایجاد می‌کند و ترک “امنیت” خانه خود و رفتن به درون جامعه را مشکل می‌سازد. در این صورت گفته می‌شود که فرد به اختلال اضطراب وحشت زدگی و آگورافوبیا مبتلاست

و ...


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

بررسی باکتری کوکسیلا بورنتی .

بررسی باکتری کوکسیلا بورنتی

بررسی باکتری کوکسیلا بورنتی در 24 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات24
حجم175 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdocx
دسته بندیزیست شناسی

توضیحات کامل

بررسی باکتری کوکسیلا بورنتی در 24 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه

تاریخچه

کلیات

مخازن بیماری

راه های انتقال و علائم بیماری

ویژگی رشد و مقاومت

افراد در معرض خطر

پیشینه تحقیق

نتیجه

منابع

 

بخشی از متن

کوکسیلا بورنتی ، عامل یک باکتریوزیوش مشترک بین انسان و دام است . بیماری حاصل از آلودگی با آن در انسان تب کیو و در حیوانات کوکسیلوزیس نامیده می شود . [30]

کوکسیلا بورنتی پاتوژنی فوق العاده قوی است . تا سال 1955 کوکسیلا بورنتی در 51 کشور از کل پنج قاره یافت شده است و تنها مناطق شناخته شده جهان که فاقد این عفونت می باشند نیوزلند و قطب شمال است .

کوکسیلا بورنتی یک کوکوباسیل چند شکلی با ابعاد 0.3 -0.1 میکرومتر است . از لحاظ ساختمانی ، مشابه به باکتری های گرم منفی است و این ارگانیسم فقط در سلول زنده تکثیر می یابد ، کوکسیلا داخل سلول های یوکاریوت رشد و تکثیر می یابد (داخل سلول اجباری است ) و نسبت به بقیه ریکتزیاها بیشترین مقاومت را دارد .[34] ویژگی دیگر کوکسیلا بورنتی ، گوناگونی آنتی ژنی است که همان گوناگونی فازی نامیده می شود و  این میکرو ارگانیسم دارای دو فاز پادگنی است که مربوط به قسمتی از لیپوپلی ساکارید است و باهیچ یک از دیگر ریکتزیاها مشترک نیست .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

ارزیابی دیدگاه ها و عقاید متخصصین درباره سربار اطلاعات وب ..

ارزیابی دیدگاه ها و عقاید متخصصین درباره سربار اطلاعات وب

هدف از این پایان نامه ارزیابی ارزیابی دیدگاه ها و عقاید متخصصین درباره سربار اطلاعات وب بصورت جامع و کامل و جامع و با منابع جدید می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات253
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیرشته فناوری اطلاعات (IT)


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته فناوری اطلاعات

ارزیابی دیدگاه ها و عقاید متخصصین درباره سربار اطلاعات وب

 
 
 
 
چکیده 
       اطلاع یابی درمحیط وب فرایندی پیچیده و چند وجهی است و عوامل ریز و درشت متعددی برموفقیت یا شکست آن تاثیر میگذارد. آنچه در این تحقیق  آمد درآمدی بر نه یک بلکه چندین مبحث مفصل درحوزه بازیابی اطلاعات در وب بود. به رغم اهمیت انکار ناپذیر این عوامل هنوز دانش موجود در این زمینه بسیار محدود است. بویژه مجهولات موجود پیرامون عوامل مرتبط با کاربران به مراتب بیش از معلومات موجود میباشد. این حوزه پژوهشی هنوز مراحل مقدماتی خود را سپری میکند و زمینه های پژوهشی فراوانی پیش روی محققان وجود دارد. برای بهبود شرایط نه چندان مساعد حاکم بر فرایند بازیابی اطلاعات در وب لازم است همکاری و تعاملی مستمر بین متخصصان رایانه و کتابداران و متخصصان اطلاع رسانی وجود داشته باشد. خوشبختانه در حال حاضر در گروههای پژوهشی این حوزه درکشورهای مختلف این مساعدت به نحو فزاینده ای رو به گسترش است.
 
 بازیابی اطلاعات در وب زمانی موفق خواهد بود که دانش موجود درباره رفتارهای اطلاع یابی کاربران گسترش یابد و از سوی دیگر نظامهای بازیابی کاربر پسندتر در اختیار افراد قرار گیرد. همانطورکه گفته شد اکنون در بسیاری از دانشگاهها و مراکز آموزشی دنیا کتابداران و متخصصان اطلاع رسانی با کادر آموزشی این مراکز در بهبود سواد اطلاعاتی کاربران وب میکوشند. روشهای اطلاع یابی در وب و چگونگی تحلیل و ارزیابی منابع الکترونیکی جزء مباحث عمده دراین فرایند محسوب میشود.تعداد کاربران و جستجوگران وب هر روز بیشتر میشود و بازیابی اطلاعات از این محیط بیش از گذشته در زندگی روزمره افراد اهمیت مییابد. اطلاع یابی در وب در حال حاضر با چالشهای متعددی مواجه است و گذر از این چالشها نیازمند یافتن راهکارهایی درخصوص تسهیل و تسریع فرایند جستجو برای عموم کاربران است. این امربیش از آنکه نیازمند طراحی و ساخت ابزارهای کاوش پیچیده تر باشد ، مستلزم شناخت بیشتر از جنبه های کاربرمدار این فرایند است
در بیشتر موارد ذکر شده در پرسشنامه، نظرات کتابداران و متخصصان فناوری اطلاعات نزدیک به هم میباشد. 
 
 
      امروزه، یکی از مهمترین موضوعات در زمینه مدیریت اطلاعات، مسئلهای است که از آن به عنوان «اضافه بار اطلاعات» یاد میشود. با ظهور اینترنت اهمیت اضافه بار اطلاعات دو چندان شده است. این پژوهش به بررسی نظرات متخصصین اطلاع رسانی در مورد اضافه بار اطلاعاتی وب جهت ارائه راهکارهای بهتر و مناسبتر برای رفع و کنترل اضافه بار اطلاعاتی وب، میپردازد. در این پژوهش که جامعه آن کتابداران و متخصصان  اطلاع رسانی عضو گروه بحث دانشگاه فردوسی مشهد است از دو روش تحلیل محتوا و روش پیمایشی استفاده شده و  ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه مبتنی بر وب می باشد. همچنین به منظور پربارتر بودن پژوهش نظرات متخصصین فناوری اطلاعات نیز جویا شد. 
 
با توجه به نتایج پژوهش، نظرات متخصصین اطلاع رسانی و فناوری اطلاعات در بسیاری موارد نزدیک به یکدیگر بوده‎اند. از نظر هر دو گروه وجود اطلاعات تکراری، وجود اطلاعات غلط و نادرست، وجود اطلاعات بیربط از دید کاربر، وجود اطلاعات بی ارزش از دید کاربر از مهمترین عوامل ایجاد اضافه بار اطلاعاتی هستند. بسیاری از آنان معتقد بودند که اضافه بار اطلاعاتی در زمانی که فعالانه به دنبال موضوع مورد جستجوی خود هستند رخ میدهد.
 
 اتلاف وقت، تأخیر در تصمیم گیری، خستگی اطلاعاتی و اتلاف هزینه از مهمترین اثرات اضافه بار اطلاعاتی از دیدگاه هر دو گروه هستند. همچنین آنان عوامل ابزاری مانند وجین و حذف اطلاعات غیر مرتبط، استفاده از محیطهای رابط کاربری مناسب در بازیابی اطلاعات، استفاده از راهنماهای موضوعی و زبانهای کنترل شده، استفاده از فیلترینگ و کنترل راههای شیوه های دریافت اطلاعات، استفاده از سیستمهای خبره و هوشمند مانند سیستمهای پیشنهاد دهنده و هم عوامل سازمانی مانند دقت در ورود اطلاعات، آموزش مهارتهای فنی و علمی افراد در بازیابی اطلاعات ارزشمند، توسعه استانداردهای ذخیره و بازیابی اطلاعات را در کنترل و رفع اضافه بار اطلاعاتی مؤثر دانستهاند. در این پژوهش نیز مشخص شد که بین برخی مشخصات دموگرافیک افراد نظیر سن ، جنس، نوع کتابخانه ای که افراد در آن مشغول به کارند و برخی عوامل و اثرات اضافه بار اطلاعاتی رابطه معنادار وجود دارد.
 
 
 
کلید واژه ها : اضافه بار اطلاعاتی، وب، متخصصین اطلاع رسانی، سرریز اطلاعات
 
 
 
اهمیت و ارزش تحقیق
دنیای اینترنت سهم عمده ای از جنبههای مختلف فعالیتهای علمیبشر را به خود اختصاص داده است. اطلاعات در اینترنت در هزاران سایت و به شکلهای مختلف ذخیره میشود و باعث به وجود آمدن سر ریز اطلاعات یا اضافه بار اطلاعاتی میشود به طوریکه دسترسی به اطلاعات مطلوب را با چالشهایی  روبه رو میسازد. امروزه مشکل حجم زیاد اطلاعات به صورت وسیعی شناخته شده است. زندگی در جامعه اطلاعاتی سبب شده است افراد توسط اطلاعاتی که حتی در جستجوی آنها نیستیند بمباران شوند. همه ما توسط افزایش شمار منابع اطلاعاتی احاطه شدهایم.  موفقیتها و پیشرفتهای علمیدر گرو یافتن اطلاعات معتبر و صحیح در زمان مورد نیاز که هدف اصلی هر پژوهشگر و جستجوگر در اینترنت است، میباشد.
 
 مطمئناً کتابداران و متخصصان اطلاع رسانی که سازماندهی اطلاعات از مهمترین وظایف آنها محسوب میشود از افراد مهمی هستندکه به ساماندهی حجم وسیع اطلاعات بویژه در محیط وب میپردازند که در این بین تعدیل و کنترل اضافه بار اطلاعاتی از وظایف مهم آنها محسوب میشود. آگاهی از نظرات و دیدگاههای این افراد در مورد مفهوم اضافه بار اطلاعاتی در وب ، عوامل موثر در ایجاد آن ، اثرات و پیامدهای آن، رفع و برطرف سازی ،کنترل و تعدیل اضافه بار اطلاعاتی وب منجر به برداشته شدن گامهای مهمی مانند برنامه ریزی و سیاستگذاری صحیح که این نیز به نوبه خود سبب پیشرفت در زمینه طراحی بسیاری از پایگاههای اطلاعاتی، وب سایتها مانند وب سایتهای دانشگاهها و سازمانهاو... ،دسترسی به اطلاعات مطلوب در زمان مطلوب ، بالا رفتن کیفیت تصمیم کاربران، کاهش هزینه های کاربران و مصرف کنندگان اطلاعات، جلوگیری از دوباره کاریها  و... خواهد شد. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
فصل اول:کلیات پژوهش
مقدمه 1
1-1 شرح و بیان مساله پژوهشی 2
1-2 اهمیت و ارزش تحقیق 4
1-3 کاربرد نتایج تحقیق 5
1-4 اهداف تحقیق 6
1-4-1هدف اصلی 6
1-4-2 اهداف فرعی 6
1-5 سوالات پژوهش 6
1-5-1 سوال اصلی 6
1-5-2  سوالات فرعی 6
1-6 تعاریف مفهومی و عملیاتی تحقیق 7
1-6-1 تعاریف مفهومی 7
1-6-1-1 مفهوم اضافه بار اطلاعاتی در وب 7
1-6-2 تعاریف عملیاتی  8
1-6-2-1 ایجاد اضافه بار اطلاعاتی در وب 8
1-6-2-1 ایجاد اضافه بار اطلاعاتی در وب 8
1-6-2-2 تاثیر اضافه بار اطلاعاتی در محیط وب 9
1-6-2-3 کنترل اضافه بار اطلاعاتی در وب 9
1-6-2-4 مواجه شدن فرد با اضافه بار اطلاعاتی در وب 10
1-6-2-5 تعدیل اضافه بار اطلاعاتی در وب 10
1-7 خلاصه فصل 10
 
فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه پژوهش
مقدمه 12
2-1 مبانی و رویکردهای نظری 13
2-1-1 مفهوم اضافه بار اطلاعاتی 15
2-1-2 عوامل موثر بر ایجاد اضافه بار اطلاعاتی 18
2-1-2-1 اشخاص  18
2-1-2-2 فنآوری 18
2-1-2-3 سازمان 19
2-1-2-4 ویژگی اطلاعات 19
2-1-3 عوامل موثر بر ایجاد اضافه باراطلاعاتی وب 20
2-1-3-1 فقدان ساختار واحد و استاندارد برای ذخیرهسازی و انتشاراطلاعات 20
2-1-3-2 عدم ثبات در منابع اینترنتی 21
2-1-3-3 تغییر نشانی منابع 21
2-1-3-4 مشکلات ناشی از موتورهای جستجو 21
2-1-4 تاثیر اضافه بار اطلاعاتی بر کاربران 23
2-1-4-1 تأثیر بر سلامت جسمی 23
2-1-4-2 تأثیر بر سلامت روانی 24
2-1-4-3 تأثیر بر جامعه 24
2-1-4-4 تأثیربر هزینههای اقتصادی و زمانی 25
2-1-4-5 تأثیربر سیستمهای اطلاعاتی 25
2-1-4-6 تأثیر بر سازمان 26
2-1-5 عوامل موثر بر کنترل  اضافه بار اطلاعاتی وب 26
2-1-5-1 تصفیه 26
2-1-5-2 تلخیص 27
2-1-6 عوامل مؤثر بر کنترل اضافه بار اطلاعاتی وب 27
2-1-6-1 فرامتن 27
2-1-6-2 فراپیوندها 28
2-1-6-4 گوفرها 29
2-1-6-5 محیط رابط کاربر 30
2-1-6-6 استفاده از عوامل هوشمند 31
2-1-6-7 واژگان کنترل شده 32
2-1-6-8 وب 2 32
2-1-6-8-1 آر اس اس 33
2-1-6-8-2 وبلاگ 33
2-1-6-8-3 ویکی¬ها 34
2-1-6-8-4 پادکست¬ها 34
2-1-6-8-5 شبکههای اجتماعی 34
2-1-6-8-6 ردهبندی مردمی 35
2-1-6-8-7 فناوری تلفیقی وب 2 36
2-1-6-9 حلقه ها 36
2-1-6-10 فناوری فشار 37
2-1-6-11 درگاه 37
2-1-7 عوامل موثر بر مواجه با اضافه بار اطلاعاتی 38
2-1-7-1 عوامل مرتبط با نظام بازیابی و امکانات آن 38
2-1-7-2 عوامل مرتبط با کاربر 38
2-1-7-3 عوامل مرتبط با موضوع جستجو 40
2-1-7-4 سایر عوامل مثل محیط جستجو،نوع کامپیوتر و نرمافزار و غیره 41
2-1-8 رویکردهای موثر در رفع اضافه بار اطلاعاتی 41
2-1-8-1 موتورهای جستجو 42
2-1-8-2 استفاده از دایرکتوریها 43
2-1-8-3 استفاده از روشهای جستجوی مناسب 44
2-1-8-4 استفاده از نرمافزارهای هوشمند 44
2-1-8-5 وب معنایی 44
2-1-8-6 استفاده از طرحهای ردهبندی 45
2-1-8-7 فهرستهای وبی 46
2-1-9عوامل موثر در تعدیل اضافه بار اطلاعاتی 46
2-1-9-1 رویکردهای نمایه سازی درمحیط وب 46
2-1-9-2 مدیریت دانش در سازمان 47
2-1-9-3  ارتباطات سازمانی 48
2-1-9-4 استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان 48
2-1-9-5 سامانههای نرم افزاری 49
2-2 مرورنوشتارها 49
2-2-1 پژوهشهای انجام شده در ایران 49
2-2-2 پژوهشهای انجام شده در خارج از کشور 53
2-2-3 جمع بندی از پیشینه 58
2-3 خلاصه فصل 59
 
فصل سوم: روش پژوهش
مقدمه 60
3-1 روش پژوهش 60
3-2جامعه پژوهش 61
3-3-نمونه گیری و تعیین حجم نمونه 61
3-4 ابزار گردآوری اطلاعات: 61
3-5 روایی و پایایی ابزار گردآوری اطلاعات 62
3-7  خلاصه فصل 63
 
فصل چهارم: یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها
4-1 ویژ گی های جمعیت شناختی گروه نمونه 65
بررسی سوالات پژوهش 70
4-2 سوال اول: عوامل مؤثر در ایجاد اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی چیست؟ 70
4-3  سوال دوم: اضافه بار اطلاعاتی چه تاثیری بر کاربران آن، از نظر  متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی دارد؟ 72
4-4 سوال سوم: عوامل مؤثر در رفع اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی چیست؟ 74
4-5 سوال چهارم: عوامل مؤثر در کنترل اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی چیست؟ 75
4-6سوال پنجم: چه عوامل فردی در مواجه شدن با اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی موثر است؟ 77
4-7 :سوال ششم: راههای موثر در تعدیل اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی چیست؟ 79
4-8 سوال هفتم: بین اضافه بار اطلاعاتی و مشخصات دموگرافیک کاربران چه ارتباطی وجود دارد؟ 80
4-9یافتههای جانبی 103
4-9-1 مشخصات جمعیت شناختی متخصصان فناوری اطلاعات وآی تی  103
4-10  سوال کلی پژوهش 143
 
 
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
5-1عوامل مؤثر در ایجاد اضافه بار اطلاعاتی 144
5-2  تاثیر اضافه بار اطلاعاتی  بر کاربران 146
5-3عوامل مؤثر در رفع اضافه بار اطلاعاتی 149
5-4 عوامل مؤثر در کنترل اضافه بار اطلاعاتی 151
5-5 عواملی فردی در مواجه  شدن با اضافه بار اطلاعاتی 152
5-6 راههای موثر در تعدیل اضافه بار اطلاعاتی 154
5-7- ارتباط بین مشخصات دموگرافیک کتابداران ومتخصصین اطلاع رسانی و نظرات آنها در مورد اضافه بار اطلاعاتی 156
5-8 نتیجه گیری کلی 166
5-9 محدودیتهای تحقیق 167
5-10 پیشنهادها و رهنمودهای پژوهش 167
5-10-1 پیشنهادهای کاربردی 167
5-10-2 پیشنهادهای پژوهشی 168
 
 
 
فهرست شکلها
شکل 2-1 مفهوم اضافه بار اطلاعاتی 16
شکل 4-1 توزیع نمونه آماری بر حسب جنسیت متخصصان اطلاعرسانی 65
شکل4-2 توزیع نمونه آماری بر حسب میزان تحصیلات متخصصان اطلاعرسانی 66
شکل 4-3 توزیع نمونه آماری بر حسب رشته تحصیلی متخصصان اطلاعرسانی 67
شکل 4-4 توزیع نمونه آماری بر حسب سن متخصصان اطلاعرسانی 67
شکل 4-5 توزیع نمونه آماری بر حسب سابقه کار متخصصان اطلاعرسانی 68
شکل 4-6 توزیع نمونه آماری بر حسب نوع کتابخانه 70
شکل 4-7 توزیع نمونه آماری بر حسب بخش کتابخانه 70
شکل4-8 عوامل مؤثر در ایجاد اضافه بار اطلاعاتی 70
شکل4-9 تأثیر اضافه بار اطلاعاتی بر کاربران 73
شکل 4-10عوامل مؤثر دررفع اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی 74
شکل 4-11عوامل مؤثر دررفع اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی 76
شکل 4-12 عوامل فردی در مواجه شدن با اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی 78
شکل 4-13 عوامل مؤثر در تعدیل اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین کتابداری و اطلاع رسانی 79
 شکل 4-14 توزیع نمونه آماری بر حسب جنسیت متخصصان آی تی 103
شکل 4-15 توزیع نمونه آماری بر حسب میزان تحصیلات متخصصان آی تی 104
شکل 4-16 توزیع نمونه آماری بر حسب رشته تحصیلی متخصصان فناوری اطلاعات 105
شکل 4-17 توزیع نمونه آماری بر حسب سن متخصصان فناوری اطلاعات 105
شکل 4-18 توزیع نمونه آماری بر حسب سابقه کار متخصصان فناوری اطلاعات 106
شکل 4-19 عوامل مؤثر در ایجاد اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین فناوری اطلاعات 106
شکل 4-20 تأثیر اضافه بار اطلاعاتی بر کاربران اینترنت، از نظر  متخصصین فناوری اطلاعات 107
شکل 4-21 عوامل مؤثر دررفع اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین فناوری اطلاعات 108
شکل 4-22 عوامل مؤثر در کنترل اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین فناوری اطلاعات 109
شکل 4-23 عوامل فردی در مواجه شدن با اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین فناوری اطلاعات 110
شکل 4-24 رویکردهای موثر در تعدیل اضافه بار اطلاعاتی از نظر متخصصین فناوری اطلاعات 111
 
 
فهرست جداول
جدول 4-1 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک جنسیت متخصصان اطلاعرسانی 65
جدول 4-2 توزیع فراوانی آزمودنیها بر حسب میزان تحصیلات متخصصان اطلاعرسانی 66
جدول 4-3 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک رشته تحصیلی متخصصان اطلاعرسانی 66
جدول 4-4 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک سن متخصصان اطلاعرسانی 67
جدول 4-5 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک سابقه کار متخصصان اطلاعرسانی 68
جدول 4-6 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک نوع کتابخانه 68
جدول 4-7 توزیع فراوانی آزمودنیها به تفکیک بخش کتابخانه 69
جدول 4-8 آزمون تک متغیری کلموگورف اسمیرنف برای میزان نرمال بودن دادههای کتابداران 81
جدول 4-9 رابطه بین جنسیت کتابداران و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 81
جدول4-10 رابطه بین سن کتابداران و عناصر ذکر شده در پرسشنامه  84
جدول 4-11 رابطه بین رشته تحصیلی و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 88
جدول 4-12 رابطه بین میزان تحصیلات کتابداران و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 91
جدول 4-13 رابطه بین سابقه کار کتابداران و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 95
جدول 4-14 رابطه بین نوع کتابخانه و عناصر ذکر شده در پرسشنامه  99
جدول 4-15 توزیع آزمودنیهای فناوری اطلاعات به تفکیک جنسیت متخصصان آی تی  103
جدول 4-16 توزیع فراوانی آزمودنی ها بر حسب میزان تحصیلاتی فناوری اطلاعات 104
جدول 4-17 توزیع فراوانی ازمودنیها به تفکیک رشته تحصیلی متخصصان فناوری اطلاعات 104
جدول 4-18 توزیع فرآوانی آزمودنیها به تفکیک سن متخصصان فناوری اطلاعات   105
جدول 4-19 توزیع ازمودنیها به تفکیک سابقه کار متخصصان فناوری اطلاعات  105
جدول 4-20 آزمون تک متغیری کلموگورف اسمیرنف برای تعیین نرمال بودن دادههای متخصصان فناوری اطلاعات 112
جدول4-21 آزمون یومن ویتنی برای تعیین رابطه بین جنسیت متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 112
جدول 4-22 رابطه بین سن متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 117
جدول4-23 رابطه بین رشته تحصیلی متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 123
جدول 4-24 رابطه بین میزان تحصیلات متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 127
جدول 4-25 رابطه بین سابقه کار متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 132
جدول 4-26 رابطه بین گرایش متخصصان فناوری اطلاعات و عناصر ذکر شده در پرسشنامه 137
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

عشق و محبت و ارتباط آن با مقولاتی چون فطرت، خلقت، توحید، وحدت، ایمان از دیدگاه ملاصدرا و امام خمینی (ره)

عشق و محبت و ارتباط آن با مقولاتی چون فطرت، خلقت، توحید، وحدت، ایمان از دیدگاه ملاصدرا و امام خمینی (ره)

نظام خلقت در فلسفه افرینش جایگاه خاص ومعتبری دارد لذا از جنبه معرفت شناسی در الاهیات ، مقوله محبت بر طبق مبانی اصیل خلقت ،ارزش وجایگاهی ویژه را می طلبد از طرفی بر این باوریم که محبت واقعی یا عشق افلا طونی (عشق الاهی )حقتعالی است


مشخصات فایل
تعداد صفحات358
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیفقه،حقوق،الهیات

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته الهیات و معارف اسلامی

عشق و محبت و ارتباط آن با مقولاتی چون فطرت، خلقت، توحید، وحدت، ایمان از دیدگاه ملاصدرا و امام خمینی (ره)

 
چکیده :
 نظام خلقت در فلسفه افرینش جایگاه خاص ومعتبری دارد لذا از جنبه معرفت شناسی در الاهیات ، مقوله محبت  بر طبق مبانی اصیل خلقت ،ارزش وجایگاهی ویژه را می طلبد .از طرفی بر این باوریم  که محبت واقعی یا عشق افلا طونی (عشق الاهی )حقتعالی است و از انجا که عشق مساوق  با وجود اغست ، وجود هم امری مشکک است لذا عشق هم به تبع وجود امری اصیل ومشکک می باشد . محبت امری درونی و تعریف نشدنی  است ،اما از طریق اوصاف وصفات  واحوالات محب است که به اوصا ف عشق اگاه می شویم .تعریف عشق  تعریفی  شرح السمی  و بدون حد ورسم  است  وحقیت کنه ان را احدی  در نیافته  وهر کسی به فرا خور ظرفیت  وجودی ادراک خود ، از ان بر طبق احوالات وجودی خویش ، مطابق   زبان و حال و قال  خود  تعریفی ارائه می دهد .و اینگونه  قداست ان  در خور و ارزش گذاری  است .
 
 از دیدگاه عرفان ،عشق از مواهب  الاهی  ودا ده های  خداوندی  است ، نه از دستاوردهای  بشری ، یعنی اگر چه مقدمات دست یابی به عشق می تواند  تحصیلی باشد  اما خود فرایند عشق است  که انسان از تمامی قید و بندهای کاهنده هستی ازاد شده  است . لذا با فضیلت ترین  بنائی که در  عالم وجود  بنا شده ،بنا ی محبت است. در این رساله  فرضیه های چون  ارتباط ورابطه مقولاتی چون فطرت، خلقت، وحدت، توحید ،ایمان با مقوله بیان شود . بدین صورت که دردیدگاه عرفان و فلسفه رابطه  وارتباط  تنگا تنگی بین مقولات با  مقوله عشق و محبت  یافت می شود .
 
به گونه که در قوس نزول  مراتب خلقت و جهان افرینش  با فطرتی عاشقانه توام با حب ذاتی حق افریده شده است در عا لم ملک انسان  با عبادت و ستایش  عالمانه  وعاشقانه  خداوند جمال  حق را مشاهده  کرده  و به گونه ای  عارفانه  با توحیدی عاشقانه  اتحاد با او را شهود کرده است .و در این راستا  چون  انسان با اطاعت از خداوند و فرامین او سر می نهد خدا را با یقین باور می کند و ایمان عاشقانه در قلبش حا صل می شود و از طریق حرکت جوهری نفس خود به سوی کمال حقیقی گامی جمیل وعاشقانه بر می دارد. رساله حدودا دو سال به طول انجامید  علی رغم تمام مشکلات ومحدودیتهای مکانی، کمبود وعدم دسترسی به منابع، گسستگی موضوع ومطالب  در فلسفه ملاصدرا و امام  و وجود داشته و در اخر رساله به صورت تحقیق مطالعه ای و فیش برداری انجام شد .
 
 
 
کلمات کلیدی:

عشق و محبت

فطرت و خلقت

توحید،وحدت و ایمان

ملاصدرا و امام خمینی (ره)

 
 
 
مقدمه:
نظام خلقت در فلسفه آفرینش جایگاه خاص و معتبری دارد لذا از جهت جنبه معرفت شناسی در الهیات مقوله محبت بر طبق مبانی اصیل خلقت خالق، ارزش و جایگاهی ویژه می طلبد. می دانیم محبت واقعی یا (عشق الهی) منحصر به فرد حق تعالی است و از آنجا که عشق مساوق با وجود است عشق هم به تبع وجود، اصیل و مشکک می باشد.محبت امری درونی و تعریف نشدنی است ،  اما از طریق اوصاف و صفات و احوالاتِ محب است که به اوصاف حب (عشق) پی می بریم.تعریفی شرح الاسمی است زیرا ، حد و رسم، ندارد و حقیقت،  کنه آن را احدی درنیافته بلکه زبان حال و قال دیگران است و قداست آن در خور ستایش و ارج نهادن است.
 
 
 
فهرست مطالب
1- مقدمه 1
2- چکیده فارسی 2
3- چکیده انگلیسی 4
4- تقدیر و قدردانی 6
 
فصل اول، بخش اول

5- شرح زندگانی صدرالمتالهین محمد بن ابراهیم شیرازی 7

6- شرح زندگانی امام خمینی (ره) 17

7- اساس و ریشه واژه عشق و نظریات مختلف در رابطه با آن 22
8- تعابیر نظریات مختلف در رابطه با ماهیت مفهوم و لغت عشق 25
بخش دوم

9- پیشینه و سیر تاریخی مسأله عشق و محبت 27

10- تأثیر فلسفه نو افلاطونی و مسأله عشق و محبت بر فیلسوفان مسلمان 32

11- جایگاه عشق در عرفان 35
12- خداوند فاعل بالعشق 39
13- نظریه وحدت وجود ارتباط آن با مقولة عشق و محبت 43
14- نظریه وحدت وجود عشق و محبت وحدت وجود 43
بخش سوم

15- انواع و درجات محبت و عشق 54

16- عشق مجازی و معشوق مجازی 66
17- ترکیبات و تقسیمات گوناگون عشق و محبت 69

18- انواع عشق 72

19- آثار عمومی عشق 77
 
فصل دوم
20- بخش اول 89

21- مقوله راز آفرینش و خلقت و ارتباط آن با محبت از دیدگاه ملاصدرا 90

22- تقسیم عشق بر مبنای مراتب موجودات به طور کلی 95
23- تقسیم عشق بر مبنای مرتبه‌ای از موجودات 95
24- نگاه صدرا به دیدگاه بوعلی در عشق و شوق هیولا به صورت 98
25- عشق نباتی 98
26- حیوانی 99
27- انسانی 100
بخش دوم
28- مقوله فطرت 102

29- ویژگیهای فطرت 106

30- فطرت به معنای عام و خاص 107
31- شناخت امور فطری 112

32- فطریات چیست؟ 115

بخش سوم
33- وحدانیت حق تعالی 123
34- وحدت شهود و ارتباط با آن با مسأله محبت 124
35- مقوله وحدت 127
36- اقسام وحدت 128
37- وحدت عددی 130
38- سخنی از نهج‌البلاغه در نفی وحدت عددی 130
 
فصل سوم
بخش اول
39- مقوله خلقت در فلسفه ملاصدرا 133
40- مقوله فطرت 152
بخش دوم

41- ایمان و رابطه محبت و دین 260

42- مرزهای ایمان و توحید در تفسیر سوره‌های قرآنی 260
43- مترتب و مقدم بودن اسلام بر ایمان
44- رابطه دین و محبت
45- تکامل انسان و مقصد نهایی 265
46- ارتباط ایمان و کمال نهایی 266
بخش سوم

47- مقوله وحدت وجود و مسأله عشق و محبت در مکتب ملاصدرا 268

48- نظریه وحدت وجود و عشق‌های مجازی 271
49- علم و دانش از منظر عارف 175
50- مقابله عقل و عشق 178
 
فصل چهارم
بخش اول

51- دیدگاه حضرت امام در تعریف محبت و بیان ویژگیهای عشق و محبت 286

52- جایگاه عشق و محبت

53- تفاوت‌های حب حقیقی و حب مجای 292

54- عوامل محبت
55- موانع محبت
بخش دوم
56- اقسام محبت
57- اقسام محبت در مشرب عرفانی 399

58- مراتب محبت در هستی شناسی امام 304

بخش سوم
59 عشق در دیوان امام
60- تعریف محی‌الدین بن عربی (محب روحانی) 325
61- ویژگی محب 232
62- ویژگی‌های محب از دیدگاه حضرت امام
 
فصل پنجم
63- بخش اول نتیجه گیری 346
64- فهرست منابع فارسی
65- فهرست منابع عربی
 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود